Wappler General   Bugs


Topic Replies Activity
State.executing not working on Server Connect Form 6 June 20, 2019
Dropzone not converting 7 June 20, 2019
Bug Report from oeweb #2019-5-18_11-22-25 2 June 18, 2019
Electron not visible as option for Desktop Apps 9 June 17, 2019
Sorting Condition - Ambiguous Column Error 6 June 17, 2019
Restricted Port in Project Settings Target - Error 1 June 17, 2019
Blank value for single character in Define API Schema 1 June 16, 2019
Animations Not Working on Latest Chrome & Firefox? 2 June 15, 2019
Copying code into head causes Wappler to break the code 4 June 13, 2019
No tooltip in Server Data Formatting 2 June 13, 2019
Error connecting to external API with Wappler 21 June 21, 2019
Icon cutoff in Define API Scheme 2 June 11, 2019
"GIT is missing!" 4 June 10, 2019
Design View not loading 3 June 7, 2019
Mac auto updater Installation Error (Can't read the message completely) 6 June 7, 2019
SPA Bootstrap 4 website nav item active class not removed 3 June 7, 2019
Bug Report from ulrichantz #2019-5-6_9-15-57 7 June 6, 2019
Swiper issue on content page of SPA 3 June 5, 2019
Problems using Wappler for old sites, and PHP rewriting 2 June 4, 2019
Wappler bootstrap Arabic insert to Mysql Error 2 June 2, 2019
Error in focus area 2 June 1, 2019
Mailer does not work with PHP 7.3+ 3 May 30, 2019
Why does my MacBook Pro fan run constantly with Wappler 2? 11 May 29, 2019
Changes not saving (intermittent) 6 May 27, 2019
Validation issue 4 May 25, 2019
FIle Manager Issue 1 May 25, 2019
SSI not visible in design view 1 May 24, 2019
Multiple File Checkbox Fail 1 May 23, 2019
No Connection to the localhost after updating OS 2 May 23, 2019
Bug Report from jthrift #2019-4-22_8-29-4 3 May 22, 2019